Landelijk vloerkleed

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Met een landelijk vloerkleed creëer je een authentiek plattelandsgevoel waarin je helemaal tot rust komt. Deze eenvoudige tapijten zorgen met hun warme, zachte kleuren voor een rustieke sfeer en geven een gezellige toets aan je interieur.


Een landelijk vloerkleed staat voor een warm karakter en een gezellige sfeer

Met een landelijk vloerkleed creëer je een authentiek plattelandsgevoel waarin je helemaal tot rust komt. Deze eenvoudige tapijten zorgen met hun warme, zachte kleuren voor een rustieke sfeer en geven een gezellige toets aan je interieur. Bovendien zijn de kleden vervaardigd uit stevige natuurlijke materialen. Op deze manier wordt het landelijk karakter van je woning nog eens extra benadrukt en kan je het vloerkleed ontzettend lang gebruiken.

De unieke uitstraling van een landelijk vloerkleed

Een landelijk interieur is een erg populaire woonstijl. In dit tijdloos decor kan je je volledig ontspannen. Deze prachtige stijl combineert de rust van het platteland met diverse moderne gemakken. De sobere meubels en de neutrale kleuren zorgen voor een warme sfeer en creëren een erg gezellige omgeving. Een landelijk vloerkleed gaat helemaal in het interieur op. De lichte kleuren van deze prachtige tapijten sluiten perfect bij de sobere meubels aan en de onopvallende patronen geven op een subtiele manier een warm karakter aan de kamer. Een vloerkleed in de landelijke stijl wordt uit natuurlijke materialen vervaardigd. Wol is één van de meeste gebruikte materialen. Wol is namelijk erg stevig, warmte regulerend en eenvoudig te onderhouden. Bovendien is een wollen tapijt ontzettend zacht en straalt het comfort en gezelligheid uit.

Kenmerken van een landelijk vloerkleed

  • Aardse tinten zoals beige, wit, grijs en taupe
  • Sobere vloerkleden met subtiel patroon
  • Dankzij de warme en gezellige uitstraling van de tapijten wordt er een echt plattelandsgevoel gecreëerd
  • De tapijten worden vervaardigd uit stevige, natuurlijke materialen
  • Een landelijk vloerkleed verbindt de verschillende meubels en accessoires met elkaar en zorgt zo voor een prachtig rustiek geheel
  • In andere woonstijlen kunnen deze tapijten als een rustgevend element gebruikt worden

Kies nu nog voor een uniek landelijk vloerkleed van Kledenonline.nl

In de prachtige collectie van Kledenonline.nl vind je landelijke vloerkleden in alle vormen en soorten terug. We beschikken bijvoorbeeld over laagpolige en hoogpolige vloerkleden. De laagpolige modellen zijn ideaal om een patroon goed tot zijn recht te laten komen, terwijl het comfortabele karakter van een hoogpolig tapijt voor een extra knusse sfeer zorgt. Verder vind je in ons aanbod zowel effen vloerkleden als tapijten met een fleurig bloemenpatroon en vintage kleden terug. De vintage vloerkleden hebben een zeer authentieke uitstraling en roepen in een landelijke omgeving een ouderwets boerderijgevoel op. Tenslotte heb je vast gemerkt dat er ontzettend veel ronde landelijke vloerkleden in ons assortiment zitten. De ronde vorm zorgt namelijk voor een leuk verrassingseffect en geeft op deze manier een speels karakter aan het interieur.

Met een nieuw vloerkleed van Kledenonline.nl zit je altijd goed

Kledenonline.nl is misschien wel dé kledenspecialist van Nederland. We beschikken namelijk over een enorm ruim assortiment aan tapijten van de beste kwaliteit. Naast landelijke vloerkleden vind je bij ons onder andere ook nog Scandinavische kleden en oosterse tapijten terug. Bovendien is ook onze dienstverlening van het allerhoogste niveau. Je krijgt van ons namelijk 14 dagen bedenktijd en we zorgen voor een erg snelle levering. Wil je je landelijk interieur op een gepaste manier afwerken of ben je op zoek naar een ander product? Neem dan meteen contact met ons op. Onze specialisten leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit, zodat het meteen duidelijk is wat wij exact voor jou kunnen betekenen.