10.000+ klanten beoordelen ons met een 9.4

Op voorraad? Binnen 1-3 werkdagen in huis

Gratis bezorgd vanaf €90,-

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Wij hebben een ruime keuze aan betaalmogelijkheden zodat u op verschillende manieren naar keuze kunt betalen. Hieronder ziet u welke betalingsmogelijkheden u kunt gebruiken.

iDeal

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en snel afrekenen. Uw betaling gaat via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

In een paar stappen is de betaling gedaan:
1. u kiest iDEAL als betaalmethode.
2. u selecteert uw bank.
3. u komt hierna in het internetbankieren van uw eigen bank. U kunt nu inloggen bij uw bank.
4. Als u zover bent en niet kan wachten tot uw bestelling  binnen is, keurt u nu de betaling goed.
5. Uw bank bevestigt uw betaling.
6. U kunt nu terug naar de webshop, De bestelling is afgerond.

Paypal 

Als u met PayPal wilt betalen, word u na de aankoop door verwezen naar PayPal om vervolgens uw betaling te bevestigen.  Met PayPal is uw betaling altijd veilig en vertrouwd. Ook kunt u hiermee afrekenen als u de bankpas niet in de buurt heeft!

Creditcard

Indien je wilt betalen met creditcard, kun je online shoppen en achteraf betalen. Zodra je een betaling met jouw creditcard start, start een persoonlijke lening bij de maatschappij van de kaart. Deze ‘lening’ wordt achteraf terug betaald aan de maatschappij van de kaart.

Mistercash

De Belgische klanten van Kledenonline kunnen betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw aankopen afrekenen.

Bancontact

Bancontact is een bekende betaalmethode in België. Gebruikers hebben een kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk.